Rezultate Capacitate 2011

Rezultate Evaluare Nationala - inca nu au fost publicate rezultatele.

Aici le veti putea gasi! Este bine sa salvezi aceasta pagina in lista de Favorite!
(24 iunie 2011)
PRIMELE REZULTATE VOR FI AFISATE AICI
 (click)

SUCCES TUTUROR CANDIDATILOR
Evaluarea nationala la clasa a VIII-a inceput luni, 20 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana si a continuat marti, 21 iunie, cu proba la limba si literatura materna si respectiv miercuri, 22 iunie, cu proba de matematica.
Afisarea primelor rezultate este programata in data de 24 iunie (pana cel tarziu la ora 15.00). In aceeasi zi, in intervalul orar 15.00-18.00 pot fi depuse contestatiile, care vor fi solutionate in zilele de 25 si 26 iunie. Afisarea rezultatelor finale (dupa contestatii) va avea loc in data de 27 iunie.
Cum au fost corectate lucrarile
Evaluarea lucrarilor s-a facut cu respectarea stricta a baremului unic de evaluare si de notare, pe baza unui punctaj pe scara 1-100, acordandu-se 90 de puncte pentru raspunsurile corecte si complete si 10 puncte, din oficiu. Dupa evaluare, fiecare profesor a stabilit nota prin impartirea la 10 a punctajului obtinut de elev, fara rotunjire si o trece pe lucrare. In cazul in care diferenta dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult un  punct, se calculeaza si se trece pe lucrare nota finala, calculata ca medie aritmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori.
Aceasta nota este cea care se va lua in calcul pentru media de admitere in clasa a IX-a. Evaluarea nationala se desfasoara, anual, intr-o singura sesiune.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Trending Template